Auala fa'alelei o le alavai alavai

Ua vaevaeina auala faʻaleleia o le tunnel i le faʻaleleia o le natura ma le faʻaogaina o masini e tusa ai ma le puna o le mana.Ea fa'ainisinia e fa'aogaina ai le mamafa o le savili e fa'atupu e le ili fa'alelei mo le fa'afefe.
O auala fa'avae o le fa'aogaina o le alavai e masani ona aofia ai le feulaina o le ea, fa'afefe o le ea, sapalai o le ea ma fa'afefiloi, tu'u fa'atasi ma auala.

1. ituaiga ea feula

O le alavai ea ea ea ea e tu i fafo atu o le alavai, ma o le ea ea e tu latalata i foliga o le alavai.I lalo o le gaioiga a le ili, o le ea fou e lafo atu i luma o le alavai mai fafo o le alavai e ala i paipa e faʻafefe ai mea filogia, ma faʻafefe ai le ea leaga i fafo, ma o loʻo faʻaalia i le Ata 1.
图片1

2. Ituaiga fa'asuavai ea

Ua vaevaeina le ea fa'afefe i le lelei o le mamafa o le fa'aulu ma le le lelei o le fa'a'avevela.O le ea pito i totonu o le ala o loʻo tu i tafatafa o foliga o le alavai, ma o le ea fafo o loʻo i fafo atu o le alavai.I lalo o le gaioiga a le ili, e ui atu le ea fou i totonu o le alavai i luma o le alavai, ma o le ea vitiated e alu saʻo mai le ala i fafo.O lona fa'atulagaina o lo'o fa'aalia i le Ata 2 ma le Ata 3.

图片1图片1

3. Ea feula ma le ea fa'afefiloi ituaiga

O le ea ea ma le ea faʻapipiʻi tuʻufaʻatasiga o se tuʻufaʻatasiga o le ea ma le ea faʻafefe.E lua ona fomu, o le tasi o le fa'afefiloi lelei o le fa'aoso fa'afefiloi, ma le isi o le fa'afefiloi o fa'afusu fa'aletonu, e pei ona fa'aalia i le Ata 4 ma le Ata 5.
I lalo o le gaioiga a le ili, e ulu atu le ea fou i totonu o le alavai mai fafo o le alavai, tafe atu i le inlet o le blower ma ulu atu i le ala ea ea felafoaʻi, ma oʻo atu i le ala ala e ala i le ala ea ea feula, ma le ea vitiated. e tafe mai le alavai e oo atu i le faitotoa o le alavai mai le alavai, ulu atu i le alavai, ma alu atu i fafo o le alavai e ala i le alavai.

图片1图片1

4. Ituaiga tu'ufa'atasi

O le ituaiga ea ea ma le faʻaogaina o le faʻaaogaina i le taimi e tasi e fausia ai se ituaiga tuʻufaʻatasia.E fa'apena fo'i, e lua ituaiga o fa'aoga tu'ufa'atasiga, fa'aoga tu'ufa'atasiga fa'aoga fa'aoga lelei ma fa'aogaina fa'atasi fa'atasi.

O se vaega o le ea fou e auina atu i luma o le alavai e ala i le ala o le ea o le ea, o se vaega o le ea fou e ulu atu i le alavai e ala i le alavai mai fafo o le alavai, o se vaega o le ea vitiated e tafe mai foliga o le alavai. e oo atu i le faitotoa o le paipa ta'avale, ma o le isi vaega o le ea fou mai le alavai e faʻafefe ai mea leaga i luga o le ala.A maeʻa ona tafe atu le ea vitiated i le pito i totonu o le paipa faʻafefe, o le ea vitiated e lua e tafe atu i totonu o le paipa faʻafefe ma faʻaalu i fafo o le alavai.O loʻo faʻaalia le faʻatulagaga i le Ata 6 ma le Ata 7.

图片1图片3

5. Ituaiga auala

O le auala auala ua vaevaeina i le ituaiga auala auala vaalele ma le ituaiga auala auala ili autu.

Tunnel tunnel ituaiga o loʻo i lalo o le gaioiga a jet fan, ea fou e ulufale mai i le tasi tunnel e ala i le tunnel wind tunnel, vitiated ea e alu ese mai se isi tunnel, ma oʻo atu le ea fou i foliga o le alavai e ala i le faʻafefe o le ea.O loʻo faʻaalia le faʻatulagaina i le Ata 8.

图片1

O le ituaiga alavai autu o loʻo i lalo o le gaioiga a le ili autu, o le ea fou e sau mai le tasi tunnel, o le ea vitiated e alu ese mai le isi tunnel, ma o le ea fou e tufatufaina atu i luma o le alavai e ala i le alavai ea.O loʻo faʻaalia le faʻatulagaina i le Ata 9.

图片1


Taimi meli: Mati-24-2022